Rakennus- ja remontointipalvelut yksityisille

Rakennamme aina kuin itsellemme

Kiireisen ja vaativan elämänrytmin vastapainoksi kotona viihtymiseen ja rentoutumiseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Paras lopputulos saavutetaan suunnittelemalla tarvittavat remontointipalvelut yhdessä asiakkaan tarpeet ja elämäntilanne huomioiden.

 

Ota yhteyttä

Laadukkaat rakennusmateriaalit takaavat kestävän lopputuloksen

Suunnittelemme kohteet aina yhdessä asiakkaan kanssa

Remontti on usein kokonaisuus, jossa yhdistetään vanhaa ja uutta. Tutustumme aina kohteeseen ja käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi erilaiset toiveet ja tarpeet, jotta lopputulos on toivottu. Käytämme laadukkaita materiaaleja, ja meiltä löytyvät alalla vaadittavat pätevyydet ja VTT:n sertifikaatit. Rakennatpa uutta tai korjaat vanhaa, Lustekin avulla lopputulos on aina viimeistelty. Kysy lisää, valitaan sopivimmat remontointipalvelut.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Sauna on suomalaiselle rentoutumisen pyhättö, jossa kiire karisee

Toteutamme perinteisten saunojen lisäksi paljon kylpylämäisiä saunatiloja ja -osastoja, jotka suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden. Pelkistettyjen saunojen ohelle ovat nousseet trendikkäät kaupunkisaunat, jotka tuovat esiin käyttäjiensä persoonaa aina värimaailmasta tuoksuihin saakka.

Modernin tunnelman yhdistäminen perinteiseen saunakulttuuriin on tällä hetkellä suosittua. Kylpyhuoneissa uskalletaan rohkeasti kokeilla uusia trendejä ja tuoda yksilöllisyyttä esiin erilaisilla materiaalivalinnoilla. Toteutamme asiakkaidemme kanssa luonteikkaita ratkaisuja, joissa perinteisiä materiaaleja ja tuttua muotokieltä yhdistetään moderniin ympäristöön. Perinteet ovat tärkeä osa saunomiskulttuuria, suunnitellaan yhdessä unelmien saunaosasto.

Huoneistoremontit

Pieni tai suuri remontti, toteutamme sen ammattitaidolla

Remontti voi olla perusteellisempi ns. lattiasta kattoon, tai esimerkiksi kevyt pintaremontti seinien maalauksella. Jokainen remontti aloitetaan kartoituskäynnillä, jonka aikana selvitämme toiveet ja teemme tarvittavat mittaukset. Hyvän lopputuloksen saavuttaminen alkaa aina asiakkaan kuuntelemisesta. Uusitaan sitten maalipinta, tehdään tapettiseinä tai toteutetaan toimivampi pohjaratkaisu, ota yhteyttä, niin laaditaan yhdessä suunnitelma.

Huolehdimme myös remonteista vesivahingon jälkeen. Toisinaan kosteusvaurio huomataan vasta pitkienkin aikojen kuluttua, tällöin korjaustoimenpiteet tulisi aloittaa mahdollisimman pikaisesti, jotta sisäilmaongelmia ei syntyisi, tai jo syntyneet ongelmat saataisiin poistettua. Huono sisäilma saattaa aiheuttaa terveyshaittoja.


Palvelumme

Huoneistoremontit

Kylpyhuoneremontit

Saunat

Kosteusvauriokorjaukset

Mökkiremontit

Korjausrakentaminen

Muista myös nämä remontointipalvelut

Z

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saa, kun teettää kodin tai vapaa-ajan asunnon remontin. Vuonna 2023 teetetyissä remonteissa kotitalousvähennys on enintään 2250 euroa. Vähennyksen enimmäismäärän saa, kun remontoijalle laskussa on vähintään 5875 euroa työn osuutta.

Z

Vahingon sattuessa

Vesivahingon sattuessa ensimmäiseksi kannattaa olla vikkelästi yhteydessä meihin vahinkojen minimoimiseksi sekä vakuutusyhtiöön korvausasioiden selvittämiseksi.

Referenssejä

Tutustu toteuttamiimme rakennus- ja remonttikohteisiin.

Yhteydenottopyyntö

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.