Yksilölliset saunat

Kiireisen ja vaativan elämänrytmin vastapainoksi kotona viihtymiseen ja rentoutumiseen kiinnitetään nykyisin yhä enemmän huomiota. Sauna on suomalaiselle rentoutumisen pyhättö, johon kiireellä ei ole sijaa. Koteihin onkin alettu rakentaa yhä enemmän kylpylämäisiä kylpy/saunatiloja, jotka suunnitellaan asiakkaan elämäntilanne ja tarpeet huomioiden.

Perinteisen saunan ohelle on noussut trendikkäitä kaupunkisaunoja, jotka tuovat esiin käyttäjiensä persoonaa aina värimaailmasta tuoksuihin saakka.  Toisaalla myös perinteet saunassa ovat tärkeitä, ja osalle asiakkaista perinteiset materiaalit ovat ratkaiseva valintakriteeri. Myös näiden kahden maailman yhdistäminen on yleistymässä.

Lustek Oy suunnittelee saunat paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa. Saunasuunnittelun lisäksi saat kauttamme kaikki saunan rakentamiseen liittyvät laadukkaat materiaalit.

Saunat ja saunominen ovat Lustek Oy:lle sydämen asia.

Teemme yhteistyötä WebShop Hilpun kanssa. Hilpun tuotteilla voit viimeistellä sauna/kylpykokemuksesi täydelliseksi juuri sinulle ja läheisillesi.

Tutustu referensseihimme